Giebelhof Non alkoholic 0,5%

Olvasóim értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
 Pécsi Sörfőzde - Pécs 

 Címkék: világos, alkoholmentes, magyar sör
 Ára: 129 HUF  Kiszerelés: dobozos, 0,5 l
 Megérte? — nem  Újra vennék? — nem
 Hol vettem? — Pécs, Interspar
 Megjelenés: 2,5/5 | Illat: 3,5/10 | Íz: 4/10 Kortyérzet: 2/5 | Össz.: 8/20

Szöveges értékelés: Részben összehasonlító teszt lesz, mert tesztalanyaim a boltban a polcon egymás mellett voltak, egyazon gyártótól származnak, a külcsín is nagyon hasonló, az árban bár akadt egy kis különbség, de az sem számottevő. Szóval a Giebelhof Non alkoholic-ot a Szalon alkoholmentessel vetem össze.

Muszáj rögtön az elején lelőnöm a poént, mert így sokkal könnyebben tudok írni róluk. Szóval egyetlen egy apró különbséget találtam a két ital között, méghozzá az áttetszőségük terén (ld.: fotók). A Szalon leve letisztultabb, a Giebelhofban több a lebegőanyag. Ezen kívül azt tudom mondani, hogy a levek színe szép aranysárga volt, a habok pedig elfogadható minőségben lebegtek a lé tetején. Tipikus alkoholmentes illat és íz jellemző rájuk, de bőven fogyasztható kategória...

Összefoglalva: nem tudom elképzelni, hogy nem ugyanaz a recept, illetve inkább úgy fogalmaznám, hogy igen nagy valószínűséggel egy főzetet csomagoltak többféle köntösbe. Ez egyebek mellett azt is jelenti, hogy ha okosan vásárolunk, akkor olcsóbban juthatunk ugyanahhoz a minőséghez.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Copyright © 2022. - Sörpontozó