Faxe Black 4,7%

Olvasóim értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 
 Royal Unibrev - Faxe

 Címkék: barna sör, dán sör 
 Ára: n. a.  Kiszerelés: dobozos, 1,0 l
 Megérte? — igen  Újra vennék? — nem
 Hol vettem? — Ajándékba kaptam
 Megjelenés: 4/5 | Illat: 5,5/10 | Íz: 5/10 Kortyérzet: 2,5/5 | Össz.: 11/20

Szöveges értékelés: Ajándék volt, az ára olyan 5-600 HUF között lehetett. A világos Faxe is megvan már, de kibontani még nem sikerült. Elég vegyes értékelésekkel lehet találkozni a neten mind mostani tesztalanyom, mind pedig a világos Faxe kapcsán. Kezdjük azzal, hogy felbontani sem volt olyan egyszerű, mint egy fél literes dobozt, de a kitöltésnél is igencsak kellett figyelni (pici még így is mellé ment). Az üres doboz összeroppantásához inkább ffi kezet javasolnék! :-)))

De lássuk, milyen volt maga a sör. Kitöltve nagyon tetszett a sötét lé és az arra települő szép barna hab. Illatának több összetevője közül a legfurcsább egy fajta égett szag volt. Íze is soktényezős, de kezdem rögtön azzal, hogy kóstolást követően eléggé fanyalgósra vettem a figurát. Nincs igazán karaktere, egyszerű barna sör kissé alkoholos és kesernyés utóízzel. A barna sörökre jellemző kávés íz sem a megszokott (alig érezhető), így hiába állt rendelkezésemre egy egész liter, folyamatosan azt éreztem, valami nagyon hiányzik ebből a sörből.

Hozzászólások   

#2 witriol 2015-09-29 09:58
Nem jó ízű. Számomra dohos benyomást kelt. Utóíze semmi, talán enyhén keserű, és fanyar. A doboza miatt vettem meg, de tolltartónak jó lesz, de ez az egy lesz.
Idézet
#1 Tomi 2015-09-24 20:59
Én most ittam,de kiöntöttem és egy mc kólával és mogyoróval és argus sörrel sikerült leöbíteni úgy ahogy. A doboz ígéretes, de egy borzalom. Nem illata van hanem szaga, ez már az elején sejtette, hogy nem lesz jó. ne mis volt sajnos.
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Copyright © 2018. - Sörpontozó