Bertold 4%

Olvasóim értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
 Pivovary Lobkowicz -  Hvězdova

 Címkék: világos, cseh sör
 Ára: 72 HUF  Kiszerelés: üveges, 0,5 l
 Megérte? — igen  Újra vennék? — igen
 Hol vettem? — Csehországból hozattam
 Megjelenés: 3/5 | Illat: 5,5/10 | Íz: 6,5/10 Kortyérzet: 3/5 | Össz.: 12/20

Szöveges értékelés: Egy kedves ismerősöm kértem meg, hogy hozzon nekem olcsó cseh sört. Elegem lett a magyar "100 Ft-os" sörökből, amelyekre szinte már rá sem bírok nézni... Kíváncsi voltam, hogy mi a helyzet a cseheknél, azaz az olcsóság ott is az igénytelenséggel párosul-e? Sajnos azt kell írnom, hogy messze nem. Azért sajnos, mert ez azt jelenti, hogy itthon tragikus a helyzet!

Térjünk rá a 6 CZK-ért (72 HUF!!!) megvásárolt, az Albert üzletlánc saját márkás termékére. Ha a címkét vesszük alapul, diszkont sörről van szó, nem vitás. No de a puding próbája, de miket is beszélek... Kitöltve a lé színe szép aranysárga, habja állagra és tartósságra is átlagosnak mondható. Illatát visszafogottnak éreztem, a frissesség érzetét ugyan hiánytoltam, de ezen kívül nem rossz. Ízre az édes vonalat képviseli, a nem olyan régen kóstolt pécsi ünnepi sört, a Három királyokat idézte. Utóízében minimális kesernyésség is felfedezhető volt. Összefoglalva azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem rossz sör, az "édes szájúak" szeretni fogják.

A kóstolás végére teljesen elszomorodtam, mert ezt a sört itthon 150-160 Ft-ért simán megvennék, illetőleg ha itthon szeretnék 72 Ft-ért sört vásárolni, nem is tudom, mihez kezdenék...

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Copyright © 2019. - Sörpontozó